Uw specialist

Mijn naam is Sharon en ik ben sinds mei 2018 werkzaam als logopedist bij het Twentsch Logopediecentrum. U kunt mij tegenkomen op locaties Eschmarke, wijkcentrum Lumen, basisschool Sint Liduina in Lonneker en tegenwoordig ook online.

Tijdens mijn werk zie ik voornamelijk kinderen met zeer uiteenlopende hulpvragen gericht op taal, spraak, lees- en spelling en afwijkende mondgewoonten. In de behandelingen vind ik plezier en spelenderwijs leren belangrijk. Ook sta ik open voor vragen, ideeën en eigen inbreng van de cliënt en diens ouders. Zo zorgen we er samen voor dat doelen behaald worden. Ik heb de cursussen OMFT, fonologische stoornissen, gebarentaal AB1, Leespraat en PROMPT 1 en 2 gevolgd en nam deel aan de Masterclasses SOD en DTTC-ReST. Ik zet geleerde kennis en vaardigheden uit de cursussen en masterclasses in tijdens de behandelingen.

Naast de reguliere behandelingen ben ik, vanuit het Spraak Ontwikkelingsdyspraxie (SOD) - team, beschikbaar als sparringpartner voor complexe casussen. Wij ondersteunen en coachen logopedisten bij onderzoek en behandeling van kinderen met zeer ernstige spraakmotorische-, en/of fonologische articulatiestoornissen. Na onze coaching vervolgt de behandelend logopedist de therapie met nieuwe tips en tools. Deze ondersteuning geven wij ook op afstand en kan dus, ook in Covid-tijd, te allen tijde plaatsvinden/doorgaan.

Heeft u vragen over een mogelijke behandeling voor uzelf of uw kind(eren), of bent u logopedist en wilt u meer weten over het SOD team? Neem dan contact op via 085 773 3033 of sodteam@twentsch-lc.nl

Ik ben lid van de NVLF en sta ingeschreven bij het kwaliteitsregister paramedici.