Uw specialist

Mijn naam is Sharon en ik ben sinds mei 2018 werkzaam als logopedist bij het Twentsch Logopediecentrum. U kunt mij tegen komen op locaties Eschmarke, wijkcentrum Lumen, basisschool Sint Liduina in Lonneker en tegenwoordig ook Online.

Tijdens mijn werk zie ik voornamelijk kinderen met zeer uiteenlopende hulpvragen gericht op taal, spraak, lees- en spelling en afwijkende mondgewoonten. In de behandelingen vind ik plezier en spelenderwijs leren belangrijk. Ook sta ik open voor vragen, ideeën en eigen inbreng. Zo zorgen we er samen voor dat doelen behaald worden. Ik heb de cursussen OMFT, fonologische stoornissen, gebarentaal AB1, Leespraat en PROMPT gevolgd en zet kennis en vaardigheden uit deze cursussen in tijdens de behandelingen.

Naast de reguliere behandelingen ben ik, vanuit het Spraak Ontwikkelings Dyspraxie (SOD) - team, beschikbaar als sparringpartner voor complexe casussen. Wij ondersteunen en coachen logopedisten bij onderzoek en behandeling van kinderen met zeer ernstige spraakmotorische-, en/of fonologische articulatiestoornissen. Na onze coaching vervolgt de behandelend logopedist de therapie met nieuwe tips en tools. Deze ondersteuning geven wij ook op afstand en kan dus, ook in Covid-tijd, te allen tijden plaats vinden/doorgaan.

Heeft u vragen over een mogelijke behandeling voor uzelf of uw kind(eren), of bent u logopedist en wilt u meer weten over het SOD team? Neem dan contact met me op.

Ik ben lid van de NVLF en sta ingeschreven bij het kwaliteitsregister paramedici.

 

Sharon is teamverantwoordelijke van regio Enschede Noord.