Uw specialist

Mijn naam is Sharon en ik ben sinds mei 2018 werkzaam als logopedist bij het Twentsch
Logopediecentrum op de locatie Eschmarke. De afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest als logopediste bij een andere praktijk, als pedagogisch medewerker op een kinderdagcentrum voor meervoudige en verstandelijk beperkte kinderen en als fitnessinstructrice, veelal ook in combinatie met elkaar. Mensen verder helpen is wat ik graag doe door te ondersteunen, vaardigheden aan te leren en kennis te delen.
Ook zelf leer ik graag nieuwe dingen bij. Daarom heb ik de afgelopen tijd verschillende cursussen gevolgd. Bij de cursus OMFT heb ik geleerd om afwijkende mondgewoonten zoals slissen, duim- of vingerzuigen en afwijkende stand van de tanden te behandelen. Deze behandeling gaat veelal gepaard in samenwerking met de tandarts of de orthodontist. De cursus fonologische problemen gaf me meer inzicht in het behandelen van spraakproblemen bij kinderen. Daarnaast heb ik de cursussen gebarentaal en leespraat gevolgd.
Erg leuk allemaal, deze kennis! Het inzetten van deze kennis bij kinderen, jongeren en volwassenen is waar het me om draait. In de behandelingen vindt ik het belangrijk dat er op een plezierige manier geleerd kan worden en sta ik altijd open voor vragen, ideeën en eigen inbreng. Op deze manier hoop ik mensen nog verder te helpen op gebied van bijvoorbeeld taal, spraak, OMFT, auditieve vaardigheden en lezen.

Ik ben lid van de NVLF en sta ingeschreven bij het kwaliteitsregister paramedici.

Heeft u vragen of bent u benieuwd of ik iets voor u of uw kind kan betekenen loop gerust eens binnen of contact me via sharon@twentsch-lc.nl